Update - PS5-versie Death Stranding te koop voor minder dan twee tientjes!

News
vrijdag, 05 augustus 2022 om 9:30
xgn google image
Hoezo komkommertijd? Dit is de ideale periode om je backlog weg te spelen. Gespot op het internet voor de PS5: Death Stranding Director's Cut voor minder dan 20 euro.

Update

Hert ging gisteren hard bij Coolblue, waar de game snel uitverkocht was. Goed nieuws: MediaMarkt biedt het spel nu ook aan voor twee tientjes!
Oorspronkelijke bericht
Death Stranding Director's Cut is het pareltje van Hideo Kojima dat in 2019 verscheen voor de PlayStation 4. In de hoofdrol zit niemand minder dan Norman Reedus en ook zijn er belangrijke rollen weggelegd voor Mads Mikkelsen en Léa Seydoux. Tevens zijn er nog wat bekende koppen. Een jaar later kreeg de PlayStation ook deze game, maar dan in een nog beter grafisch jasje.
Dit is aanzienlijk aantrekkelijk bij de webshop dat de PS4-versie die aangeboden wordt voor 32.99 euro.

Wat kun je verwachten van PS5-versie Death Stranding?

Death Stranding kreeg van ons een dikke 8,5 in de recensie. Luuc gaf aan dat de game wat traag op gang kwam, maar werd daarna helemaal weggeblazen.
Het wachten is nu op wat Kojima de volgende keer uit zijn hoge hoed gaat toveren. Volgens insiders zou hij bezig zijn met een Xbox game die Overdose zou heten, al zijn dit nog geruchten. De beste man zal het ongetwijfeld als eerste gaan melden op zijn eigen Twitter-account.
Dit artikel is bewerkt op 5 augustus 2022.