HBO Max stopt er wel heel snel mee

News
vrijdag, 05 augustus 2022 om 10:00
hbo max 1 scaledf1702049380
HBO Max is pas sinds dit jaar beschikbaar in ons land, maar we gaan de dienst bijna net zo snel weer zien vertrekken. Dat is bekend geworden tijdens de kwartaalbespreking van moederbedrijf Warner Bros. Discovery. Al in 2023 verdwijnt HBO Max zoals we het nu kennen.
Vanaf volgend jaar zal HBO Max verdwijnen, maar hetzelfde geldt voor de streamingdienst Discovery+. De twee gaan namelijk samen in een nieuwe streamingdienst, zo vertelt Warner Bros. Discovery CEO David Zaslav. Deze nieuwe dienst combineert de content van beide diensten.
Het lijkt op een gerucht dat eerder deze week verspreid werd door Grace Randolph. Zij beweerde dat HBO Max op zou gaan in Discovery+. Dat is deels waar, want hoewel de nieuwe dienst een nieuwe naam krijgt, zal hij in technisch aspect gebaseerd zijn op Discovery+. David Zaslav benoemt dat de app van HBO Max nogal wat technische problemen heeft die Discovery+ niet kent.

Wat gaat Warner Bros. Discovery met HBO Max series doen?

Er zijn al de hele week zorgen dat er veel HBO Max content gaat verdwijnen of vroegtijdig wordt geannuleerd. Dat is grotendeels het gevolg van het nieuws dat de Batgirl-film die voor de dienst gemaakt werd is geannuleerd. Dit terwijl de film zo goed als af was.
Maar David Zaslav zegt dat er geen plannen zijn om HBO Max-content en masse te annuleren. Hij zegt dat de content van HBO Max over het geheel genomen goed is en dat hij het bedrijf steunt. HBO Max is volgens hem een sterk merk geworden dat met kwaliteit wordt geassocieerd.

Populair Nieuws