MediaMarkt brengt mooie deals in Red Week sale

News
maandag, 01 augustus 2022 om 13:26
Het is weer zover: er zijn deals bij MediaMarkt. Deze week kun je korting pakken op allerlei mooie tech producten zoals tables, laptops en nog veel meer. Dat en meer kun je vinden in de Red Week sale.
De meesten van ons moeten tegenwoordig wat meer op de centen letten. Dat is erg onhandig als je bijvoorbeeld een tablet of laptop nodig hebt, want die willen nog wel eens wat kosten. De Red Week van MediaMarkt helpt je mogelijk uit de brand.

Wat voor kortingen heeft MediaMarkt?

Er zijn heel wat mooie deals te scoren in de Red Week. Zoals gezegd zijn er laptops en en tablets, maar ook bijvoorbeeld tv’s. Er is zelfs hier en daar een game in de aanbieding. We zetten een paar mooie deals op een rij.
Uiteraard is er nog meer in de aanbieding dan alleen het bovenstaande. Ook in heel andere categorieën, zoals witgoed, is mooie korting te scoren tijdens de Red Week. Alle aanbiedingen die nu gelden kun je hier terugvinden.
Overigens kun je als je meer geïnteresseerd bent in games ook daar de nodige deals op vinden. De uitgebreide Summer Sale van Nedgame loopt bijvoorbeeld nog steeds. Daarin kun je ook flink besparen.

Populair Nieuws