Samsung Smart TV’s geven toegang tot HBO Max

News
woensdag, 09 maart 2022 om 11:00
hbo max 1 scaledf1702049380
HBO Max is sinds kort beschikbaar in Nederland. Op veel apparaten is het bijna vanzelfsprekend dat de app beschikbaar is, maar Samsung tv’s hebben hun eigen besturingssysteem. Toch hoef je niet extra lang te wachten op een goede manier om op Samsung-tv's te streamen, want ook daar is gewoon een HBO Max-app beschikbaar.
Wie een tv heeft van Samsung, of van plan is er één te kopen, hoeft niet bang te zijn dat het een gedoe wordt om er HBO Max op te streamen. De tv-fabrikant biedt namelijk gewoon een HBO Max-app aan. Alle smart tv’s vanaf 2016 kunnen standaard de app downloaden.
Om dat te doen hoef je alleen maar naar de app store van je tv. Zorg dat je tv een internetverbinding heeft en je kunt zo de HBO Max-app downloaden. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor de app.
Wel moet je natuurlijk een abonnement op HBO Max hebben om de app te kunnen gebruiken. Dat is als je er snel bij bent spotgoedkoop. Daarna kun aan de slag met bijvoorbeeld de nieuwe serie Peacemaker.

HBO Max lancering niet vlekkeloos

Hoe makkelijk het ook mag zijn om de HBO Max-app te downloaden, het kan zijn dat je alsnog wat problemen hebt met de streamingdienst zelf. De lancering verloopt niet helemaal vlekkeloos en veel klanten klagen over problemen bij het afsluiten van een abonnement. Ook ontbreekt bij veel titels de Nederlandse ondertiteling. HBO Max werkt aan oplossingen voor de problemen.