'Samsung Galaxy S23 krijgt eindelijk langverwachte upgrade'

News
maandag, 02 januari 2023 om 18:00
samsung galaxys22f1673952408
Samsung brengt vaak aan het begin van het nieuwe jaar een nieuwe lijn aan Galaxy-smartphones uit. Naar verluidt krijgt de nieuwe Samsung Galaxy S23 nu eindelijk een langverwachte upgrade.
Met de camera’s waarmee smartphones anno 2023 zijn gewapend, kunnen we foto’s maken die kunnen concurreren met spiegelreflexcamera’s. En games worden ook steeds groter en mooier, dat het bijna lijkt alsof het titels zijn die je op een console speelt.
Door die technologische vooruitgangen nemen foto’s en games alleen wel steeds meer ruimte in. Voor je het weet zit de interne opslag helemaal vol en in sommige gevallen kan je er ook geen extra SD-kaart in steken. Het is zou dan ook wel fijn zijn als fabrikanten de opslag van hun smartphones vergroten.
Volgens Ahmed Qwaider, die wel vaker nieuws omtrent nieuwe Samsung-modellen vroegtijdig naar buiten brengt, is dat precies wat Samsung van plan is met de Galaxy S23-smartphones. De minimale opslag die je kan krijgen zal naar verluidt verhoogd worden van 128GB naar 256GB. Met de Samsung Galaxy S23 Ultra zou je zelfs kunnen kiezen tussen 256GB, 512GB of 1TB.

Wanneer wordt de S23 onthuld?

Samsung lanceert haar nieuwe Galaxy-flagships vaak aan het begin van het jaar. Zo werd in 2021 de S22-lijn in februari aangekondigd, om vervolgens dezelfde later in de maand gelanceerd te worden. De grote onthulling voor de S23 wordt ook rond dezelfde periode verwacht, dus de kans is groot dat we het nieuwe vlaggenschip snel te zien gaan krijgen.

Populair Nieuws