‘Samsung Galaxy S23 kiest voor opvallend design’

News
woensdag, 28 september 2022 om 14:00
samsung galaxys22f1673952408
Smartphone-fabrikanten komen eigenlijk jaarlijks met een nieuw model, maar dat ziet er aan de buitenkant niet altijd heel anders uit dan het vorige. Neem bijvoorbeeld de iPhone 14, die geruchten over een heel nieuw design niet waarmaakte. Samsung gaat naar verluidt wel iets opvallends veranderen aan de Galaxy S23.
Naarmate de camera’s op smartphones groter en beter zijn geworden is het gebruikelijk geworden om ze op een soort eiland achterop de telefoon te plaatsen. Dat eiland steekt doorgaans uit ten opzichte van de rest van de telefoon en zorgt voor een soort bobbel. Dat gaat Samsung volgens een lek anders aanpakken.
In samenwerking met de bekende leaker OnLeaks/Steve H.McFly hebben Smartprix en Digit onofficiële renders van de Samsung Galaxy S23 er waarschijnlijk uit gaat zien. Hierop is te zien dat deze telefoon geen camera-eiland heeft. Een vergelijkbare keuze is gemaakt met de S22 Ultra.
Het verdwijnen van het camera-eiland betekent alleen niet dat de achterkant van de telefoon nu helemaal vlak is. De sensoren van de camera steken namelijk nog steeds uit. Je hebt nu dus drie uitsteeksels in plaats van één groot eiland.

Wanneer is de release van de Samsung Galaxy S23?

Het zal nog even duren voor het zeker is of dit inderdaad het design is van de Samsung Galaxy S23. Samsung kondigt haar nieuw smartphones meestal in januari of februari aan. Het duurt dus nog een paar maanden voor we een echte S23 te zien krijgen.

Populair Nieuws