Samsung presenteert nieuwe Galaxy Z Fold 2 van 2000 euro

News
dinsdag, 01 september 2020 om 16:45
samsung galaxy z fold 2f1598970918
Samsung zet flink door met haar vouwtelefoons. Het Zuid-Koreaanse bedrijf heeft vanmiddag namelijk de gloednieuwe Galaxy Z Fold 2 uit de doeken gedaan.
Precies een jaar na de lancering van de Galaxy Fold komt Samsung alweer met de opvolger: de Samsung Galaxy Z Fold 2. Het principe van de vouwtelefoon is hetzelfde. De smartphone bestaat uit twee verschillende schermen die als één scherm fungeren, maar ook in elkaar geklapt kunnen worden. Door het dubbele scherm hebben gebruikers extra veel ruimte om te gebruiken en kunnen ze bijvoorbeeld ook twee verschillende app naast elkaar open laten staan.
De grootste verandering ten opzichte van de originele Fold is het scherm aan de buitenkant, als de smartphone is dichtgeklapt. Deze is nu 6,2 inch groot, in plaats van de kleine 4,6 inch van de voorganger. Het scherm aan de binnenkant is vergroot van 7,3 inch naar 7,6 inch.

Flinke specificaties en een flink prijskaartje

In het scherm zit nu ook een punch-hole selfie camera. Op de achterkant van de Samsung Galaxy Z Fold 2 zitten drie camera’s - een normale lens, een groothoeklens en een zoomlens van allemaal 12MP. Voor de rest krijgt de smartphone 256GB aan opslag, 12GB aan RAM en accu van 4500mAh. Uiteraard is de vouwtelefoon ook klaar voor 5G internet.
Je zal voor de Samsung Galaxy Z Fold 2 wel even een flinke duit moeten neerleggen. De telefoon heeft een prijskaartje van maar liefst 2000 euro. Ook zal het niet lang meer duren voordat de smartphone in de telefoon in de winkelschappen ligt, de release is namelijk gepland voor 18 september.

Populair Nieuws

Laatste Reacties