RUST onderweg naar consoles volgens rating

  Al jaren vragen fans van de game hierom en nu zal deze wens eindelijk in vervulling komen. Volgens Entertainment Software Rating Board (ESRB) zal RUST eindelijk naar console toekomen. De game is al een behoorlijke tijd heel erg populair bij pc-spelers, waardoor de vraag naar een console versie altijd al groot was.

  Dit nieuws komt de wereld in via ESRB. Deze ratingsite plaatst een stuk over RUST Console Edition online, waar we bijvoorbeeld uitvinden dat de game uit zal komen voor de PlayStation 4 en Xbox One. Ongetwijfeld zal RUST ook verschijnen op de next-gen consoles. Voor de rest is er nog maar weinig bekend over deze hoogstwaarschijnlijk aankomende console versie van RUST.

  Wat is RUST?

  Voor degene die nog onbekend zijn met de game, RUST is een survival game. Je wordt in een grote online wereld geplaatst, waarin het jouw taak is de nodige spullen te vinden en maken om te overleven. Je komt steeds verder en kan steeds meer in jouw bezit krijgen.

  Altijd alert blijven is wel van belang in RUST, want je kan op ieder moment aangevallen worden door andere online spelers. Velen kiezen er daarom voor samen te werken en zo de successen met elkaar te delen. RUST is een ideaal spel om met vrienden te spelen, maar ook als je op zoek bent naar nieuwe online vrienden is het een echte aanrader.

  Wat kunnen we verwachten?

  We weten eigenlijk nog vrijwel niets over de console versie van RUST. We hebben nog geen releasedatum en weten nog niet hoe de game eruit zal gaan zien op jouw PlayStation of Xbox. Wij hopen zo snel mogelijk meer informatie te krijgen over deze hoogstwaarschijnlijk aankomende game.

  Wat zouden jullie vinden van een console versie van RUST? Zouden jullie het gaan spelen? Laat het ons weten!

  Rust

  Verkijgbaar vanaf 11 december 2013

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.