Roguelike modus The Last of Us Part 2 Remastered getoond

News
dinsdag, 05 december 2023 om 10:00
the last of us part ii remasteredf1700468738
The Last of Us Part 2 Remastered krijgt niet alleen een likje verf, maar ook nieuwe content. Zo is er een roguelike-modus, genaamd No Return. Naughty Dog laat nu zien hoe die werkt in een nieuwe trailer.
Aankomende januari kunnen The Last of Us-fans het tweede deel in de reeks opnieuw beleven. Naughty Dog komt namelijk met een remaster voor PS5, om de collectie op de huidige console-generatie compleet te maken. In deze nieuwe versie van de game kunnen spelers ook een roguelike-modus proberen.
Een nieuwe trailer laat nu globaal zien hoe deze modus werkt. Niet geheel onverwacht kun je een verscheidenheid aan levels spelen, waarin de wapens die je vindt en de mods willekeurig zijn. Wanneer je doodgaat kun je opnieuw beginnen, maar zijn de mods opnieuw geschud en weet je dus weer niet wat waar ligt.
Je kunt in deze modus, zoals eerder beloofd, kiezen uit verschillende personages, die niet allemaal eerder speelbaar zijn geweest. Naast Joel, Ellie en Abby zijn bijvoorbeeld ook Tommy, Mel, Dina, Jesse en meer speelbaar.

The Last of Us Part 2 krijgt ook nieuwe levels

Deze nieuwe modus is niet de enige nieuwe content die spelers kunnen verwachten. Je kunt namelijk ook vroege versies spelen van levels die uit de game zijn geschrapt. Neil Druckmann heeft al laten vallen dat er mogelijk elementen van deze levels gebruikt worden voor het tweede seizoen van de HBO-serie.

Populair Nieuws