Nederland krijgt er nog een streamingdienst bij

News
dinsdag, 05 december 2023 om 9:30
canal plus logof1701703428
In 2022 werd Nederland overspoeld met nieuwe streamingdiensten. Maar liefst drie nieuwe diensten deden hun intrede. In 2023 valt het mee, maar toch hebben we er vlak voor het einde van het jaar een dienst bij.
Vanaf vandaag kun je in Nederland een nieuwe streamingdienst gebruiken. Canal+ is namelijk gelanceerd en kan gedownload worden via de App Store en Google Play Store. Ook bij televisieprovider Ziggo is de dienst beschikbaar.
Op de dienst is content te vinden van Canal+ zelf, maar ook van andere partijen. Er zijn bijvoorbeeld titels van Viaplay en de NPO op de nieuwe streamingdienst te vinden. Canal+ is Europees leider op het gebied van film- en seriedistributie en het aanbod van de streamingdienst heeft dan ook een Europese focus.

Canal Digitaal wordt Canal+

Wie al een Canal Digitaal-abonnement heeft zal vanzelf toegang krijgen tot Canal+. De Canal Digitaal TV-app wordt namelijk omgedoopt tot Canal+ en geeft voortaan toegang tot de content van de streamingdienst, ESPN Compleet een meer dan 75 tv-zenders. De naam Canal Digitaal vedwijnt nog niet helemaal: hij blijft bestaan voor Direct-to-Home tv en IPTV.
Je kunt Canal+ zeven dagen lang gratis uitproberen. Daarna kost de streamingdienst 4,99 euro per maand, waarmee hij in het goedkopere streamingsegment zit. Je kunt maandelijks opzeggen als de dienst niet bevalt. De app kan op hetzelfde account door twee gebruikers tegelijk gebruikt worden.