Rockstar zet Moonshiners in het zonnetje in Red Dead Online

News
woensdag, 08 juni 2022 om 13:00
red dead online moonshinerf1590585052
Een nieuwe maand is begonnen en dat betekent dat spelers in Red Dead Online weer kunnen genieten van een hele berg aan nieuwe bonussen. Deze maand zet Rockstar voornamelijk Moonshiners in het zonnetje.
De vraag naar alcohol is de komende weken erg hoog in het digitale Wilde Westen. Moonshiners in Red Dead Online kunnen nu dan ook profiteren van mooie bonussen. Voor alle Moonshine Sales krijg je twee keer zoveel dollar en ervaringspunten, terwijl Moonshiner Story Missions maar liefst drie keer zoveel opleveren.
Daarnaast kan je goedkoop drank brouwen, want Mash is deze maand 30 procent goedkoper, terwijl Bar Expansions met 40 procent korting aan te schaffen zijn. En als je een andere locatie wil voor je Moonshine Shack, dan kan je die nu voor de helft van de prijs verplaatsen.
Ben je nog geen Moonshiner in Red Dead Online, dan kan je nu profiteren van een deal voor beginnende alchoholstokers. In juni kan je de Moonshine Shack namelijk voor vijf goudstaven minder dan normaal aanschaffen.

Gratis nieuwe outfit in Red Dead Online

Niet alleen Moonshiners kunnen profiteren van voordelen in Red Dead Online de komende tijd. Criminelen kunnen namelijk twee keer zoveel dollar, XP en goudstukken verzamelen met Blood Money Contracts en vijanden laten ook meer Capitale dan normaal vallen. De Featured Series leveren de hele maand lang het dubbele aantal ervaringspunten op, waarbij nu de Hardcore New Austin Series in de spotlight staat.
Net zoals andere maanden kan je ook weer een nieuwe community outfit claimen in Red Dead Online. Alle onderdelen voor de outfit zijn kosteloos te krijgen via de Wheeler, Rawson & Co. Catalogus.