Videoland storing zorgt voor problemen

News
woensdag, 08 juni 2022 om 12:29
videolandf1665554834
Wie had gedacht om vandaag eens te gaan zitten voor een serie op Videoland heeft een slecht moment uitgekozen. De streamingdienst heeft namelijk last van een flinke storing. Daardoor lukt het niet om de content van de dienst te streamen.
Je kunt momenteel niet of slecht streamen via Videoland. De dienst kampt namelijk met een storing, zo is te zien op Allestoringen. Rond het middaguur schieten de meldingen plotseling omhoog van vrijwel geen naar meer dan duizend.
Er is nog veel onduidelijk over de storing. De meeste problemen worden gemeldt met de verbinding met de servers van de dienst. Ook met de app zijn er de nodige problemen. Maar omdat de storing plotseling en direct heel hevig is, zijn er nog geen reacties vanuit Videoland, ook zijn er nog weining berichten vanuit gebruikers waaruit blijkt wat er precies aan de hand is.
Ook op de redactie hebben we kunnen verifiëren dat er iets gaande is. Eén van onze redacteuren probeerde in te loggen en kreeg een foutmelding. Uit die foutmelding blijkt helaas ook niet veel over wat de oorzaak van de problemen is.
2022 06 08 screenshot videoland storingf1654684410

Wat is Videoland?

Videoland is een Nederlandse streamingdienst van RTL. De dienst biedt veel buitenlandse programma's aan, maar ook de nodige Nederlandse series vind je er terug. Via Videoland kun je bijvoorbeeld de Nederlandse editie van The Bachelor volgen. Daarnaast maakt de dienst furore met de originele serie Mocro Maffia.
Wanneer de huidige storing is opgelost is onbekend. Een daling in het aantal meldingen is al ingezet, maar er kan net zo goed een tweede piek volgen. Mogelijk werkt de dienst in de loop van de dag weer naar behoren.

Populair Nieuws

Laatste Reacties