Rick and Morty film 'gaat gebeuren'

News
woensdag, 09 juni 2021 om 15:00
rick and mortyf1622216359
Als je geen genoeg kan krijgen van Rick and Morty, dan is er wellicht goed nieuws voor je vandaag. Producent Scott Marder is er namelijk van overtuigd dat een Rick and Morty film in de nabije toekomst gaat gebeuren.
Als we Rick and Morty producent Scott Marder mogen geloven zijn we niet heel ver verwijderd van een Rick and Morty film. Het lijkt er dus op dat we in de nabije toekomst mogen genieten in de bioscoop van de avonturen van Morty en zijn opa Rick. Hoe de film precies vormgegeven gaat worden is niet helemaal duidelijk, maar producent Marder geeft wel aan dat de film flink episch moet zijn als het wil scoren op het witte doek.
Marder zegt ook dat het produceren van een aflevering van de populaire serie al voelt als het produceren van een kleine film, hij is dan ook heel erg benieuwd naar wat het volledige schrijversteam allemaal in een volledige Rick and Morty film kan doen. Ook Spencer Grammer, de stem van Summer in de serie, lijkt het eens te zijn met Marder. De film moet volgens haar ook grenzen verleggen en dat is goed mogelijk door ook gebruik te maken van 4D-technologie.

Rick and Morty film zet deur open voor promoties

Waar je misschien ook weer naar uit kan kijken met een mogelijke Rick and Morty film, is dat er weer een aantal promoties gehouden zullen worden. Denk dan bijvoorbeeld terug aan de Szechuan saus die een tijdje beschikbaar was bij McDonald's in de Verenigde Staten om het nieuwe seizoen van de serie destijds te promoten. Met het nieuwe seizoen van de populaire serie om de hoek is het misschien wel tijd om de aankondiging voor een Rick and Morty film te doen, tot die tijd moeten we ons maar bezig houden met de nieuwe Rick skin in Fortnite.

Populair Nieuws