Update - PS5 loting van Coolblue sluit bijna, schrijf je snel in!

News
donderdag, 28 juli 2022 om 9:03
ps5 controllerf1592919068
Het is alweer een tijdje geleden dat we er één voorbij hebben zien komen, maar Coolblue organiseert deze week een nieuwe PS5 loting. Schrijf je dus snel in als je de next-gen console nog niet in huis hebt!

Update - Nog maar één dag te gaan

Heb je je nog niet ingeschreven voor de PS5 loting van Coolblue, maar ben je nog wel op zoek naar de next-gen console? Schrijf je dan nu snel in, voordat het te laat is. De inschrijving sluit namelijk donderdag om 10:00, waarna meteen de winnaars uit de hoge hoed worden getrokken.
Origineel bericht:
Het is alweer ruim anderhalf jaar geleden dat de PlayStation 5 werd gelanceerd door Sony. De console is alleen nog steeds niet normaal beschikbaar in de winkels. Enerzijds komt dat door de grote tekorten aan semiconductor chips, nadat de fabrieken in China een tijd waren gesloten door de coronacrisis.
Een ander probleem voor het PS5-tekort wordt veroorzaakt door scalpers. Zij gebruiken bots om de beschikbare exemplaren steeds op te kopen, om ze vervolgens voor de hoofdprijs op Marktplaats of Ebay te zetten. Om dat tegen te gaan organiseert Coolblue een PS5 loting. Schrijf je alleen wel snel in, want 28 juli om 10:00 zal de inschrijving sluiten!

Hoe werkt de PS5 loting?

Om ervoor te zorgen dat scalpers niet met de nieuwe PS5-voorraad er vandoor gaan, kan iedereen zich één keer inschrijven voor de mogelijkheid om de next-gen console te kopen bij Coolblue. Als je je vaker inschrijft, dan zal je gediskwalificeerd worden van de loting. Ook is het alleen mogelijk om je aan te melden voor de loting via de app van Coolblue.
Het is daarnaast niet mogelijk om een ‘kale’ PS5 te kopen. De webshop biedt alleen pakketten aan met de console en een aantal accessoires. De beschikbare opties waar je deze keer uit kan kiezen is een PS5 Digital met met Horizon Forbidden West en een JBL Quantum 350 Wireless Headset, een PS5 met Horizon Forbidden West en een extra DualSense controller en een PS5 Digital met 3D Pulse Headset, Camera, Remote en Charging Dock.
Dit bericht is bijgewerkt op 28 juli 2022.

Populair Nieuws