FIFA 23 gameplay trailer onthult nieuwe functies

News
woensdag, 27 juli 2022 om 17:00
fifa 23f1658388766
Nadat we vorige week al veel informatie kregen over het nieuwste deel van de FIFA-franchise, krijgen we nu een FIFA 23 gameplay trailer voorgeschoteld die een stapel aan nieuwe functies toont. Daarnaast geeft ontwikkelaar EA Sports ook meer informatie over gameplayelementen die aangepast zijn.
EA Sports heeft besloten om ons vandaag te verwennen met een FIFA 23 gameplay trailer. In de FIFA 23 gameplay trailer krijgen we een aantal gloednieuwe functies te zien om ons in de komende voetbalgame mee te vermaken. Zo krijg je nu toegang tot een krachtig schot met een langere animatie, hierdoor is er meer tijd voor een verdediger om in te grijpen, maar als je het schot weet te lossen heb je ook een grotere kans om te scoren.
Daarnaast zijn ook verschillende gameplayelementen met betrekking tot aanvallen en verdedigen gemaakt. Zo zou dribbelen nu een stuk vlotter en responsiever moeten zijn en krijg je tijdens het verdedigen toegang tot een gigantische collectie nieuwe animaties die een nieuwe dimensie aan de voetbalsimulatie moeten geven. Ook dode spelmomenten zijn volledig veranderd, waardoor je meer controle hebt over hoe je bal raakt voor de optimale curve.

FIFA 23 gameplay evolueert

Net zoals in FIFA 22 zal de FIFA 23 gameplay in een zekere mate evolueren door middel van Machine Learning. Dit houdt in dat de computer constant berekent wat de beste animatie is voor welke situatie. Deze technologie zet ook de deur open voor enkele nieuwe functies die eerder besproken zijn, zoals dribbelen en het nieuwe verdedigen. Mocht je iedere verandering even op je gemak willen lezen, EA Sports heeft op zijn eigen website een blog geplaatst met alle veranderingen. Benieuwd naar onze eerste indrukken? Check dan onze preview.