Resident Evil 4 Remake bevat bug die je voortgang stopt

News
zaterdag, 01 april 2023 om 13:30
resident evil 4 remakef1586784675
Resident Evil 4 Remake wordt goed ontvangen. Recensies zijn lovend en op Steam heeft de game al een record verbroken voor de franchise. Capcom waarschuwt nu alleen voor een bug die ervoor kan zorgen dat je niet verder komt in de game.
Volgens Capcom komt de bug voor in hoofdstuk 12 wanneer je een key item ontvangt. Om welk key item het gaat zegt Capcom niet vanwege spoilers. Dit item ontvang je na een cutscene aan het begin van hoofdstuk 12. Het is belangrijk dat je niet aanvalt met je mes totdat je een melding krijgt in de rechterhoek van je scherm dat je de key item hebt verkregen.

Update op komst

De key item moet dan verschijnen in het Key Items & Treasures menu in de attachékoffer. Als dat niet het geval is, laad dan je savedata van voor het begin van hoofdstuk 12 opnieuw. Volg je deze instructies niet, bestaat er een kans dat je niet verder kan in de game. Volgens Capcom komt er een update aan waarin dit probleem wordt opgelost, maar voor nu kun je dus op deze manier de bug voorkomen.
Ben je er nog niet helemaal uit of Resident Evil 4 Remake iets voor jou is? Of zijn dit soort games veel te eng voor jou en vind je het veel leuker om te lezen hoe een ander de game speelt? Lees dan ons dagboek, waarin we onze avonturen in de game bijhouden.