Xbox Games with Gold voor april bekend

News
zaterdag, 01 april 2023 om 14:00
microsoft onthult xbox games with gold november games 120666f1637676778
Een nieuwe maand betekent nieuwe gratis games voor abonnees van Xbox Live Gold of Xbox Game Pass. Microsoft heeft daarom ook de nieuwe games bekend gemaakt.
De gratis games van april zijn Out of Space: Couch Edition en Peaky Blinders: Mastermind. Out of Space is vanaf vandaag tot en met 30 april te claimen. Fans van Peaky Blinders moeten nog even wachten, de game is tussen 16 april en 15 mei te claimen.

Wat voor game is Out of Space: Couch Edition?

Out of Space: Couch Edition is een survival en strategie co-op waarin jij en je vrienden op het punt staan te verhuizen naar een huis in de ruimte. Er is alleen één probleem: een dodelijke buitenaardse plaag! Om te overleven moet je al het vuil opruimen en de stroom van je ruimteschip constant aan laten staan. De verantwoordelijke aliens bevinden zich nog steeds in je ruimteschip en kun je de ruimte in gooien, koken of malen.
De game kan met maximaal vier mensen tegelijk gespeeld worden. Hoewel het mogelijk is om solo te spelen, ligt de moeilijkheidsgraad wel hoger dan in co-op.

Wat voor game is Peaky Blinders: Mastermind?

Peaky Blinders: Mastermind is een puzzelgame dat zich afspeelt voor de gebeurtenissen van seizoen 1 van de serie. Sluit je aan bij de bende en volg de opkomst van Tommy Shelby terwijl hij een sinister complot ontdekt, waarmee hij bewijst dat hij het waard is om het ware brein van de Peaky Blinders te zijn.
‘Mastermind’ verwijst naar Tommy’s vermogen om complexe scenario’s in zijn hoofd te plannen. Als speler gebruik je deze kracht door de leiding te nemen over belangrijke leden van de Shelby-familie, waaronder Tommy, Arthur en Polly. Je kunt het pad van elk personage vrij resetten en terugspoelen om al hun acties af te stemmen voor perfecte coördinatie.