The Mandalorian cast breidt zich uit met Michael Biehn

  Michael Biehn, bekend uit Alien en The Terminator is nu ook gecast in de Star Wars serie The Mandalorian. Hij zal de rol krijgen van een premiejager uit het verleden van Mando.

  Disney+

  Biehn is de nieuwste toevoeging aan The Mandalorian cast, nadat vorige week bekend werd dat actrice Rosario Dawson gecast zou worden als Ahsoka Tano. Zij zullen in het tweede seizoen van The Mandalorian verschijnen, samen met Pedro Pascal en uiteraard, Baby Yoda.

  Michael Biehn is bekend van zijn rollen als Kyle Reese in eerste film van Terminator en werkte verder ook aan Aliens en aan The Abyss. Hoe zijn personage en rol er verder precies uit zullen zien, is nog niet bekend.

  Succes

  Het eerste seizoen van The Mandalorian is volledig te streamen op Disney+ en was een groot succes. Tot nu toe is The Mandalorian het grootste succes van de streamingdienst. Fans wachten nu op het tweede seizoen van de Star Wars serie.

  In het tweede seizoen zal er meer worden onthuld over de soort waar Yoda en The Child Baby Yoda van afstammen. Ook zal wellicht meer informatie over de Dark Saber bekend worden.

  Het tweede seizoen zal naar verwachting in oktober 2020 uitkomen op Disney+.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.