Disney+ gelanceerd met The Mandalorian en meer!

  De lampion kan de kast weer in en het is tijd om de tv aan te zetten. Disney+ is nu officieel gelanceerd zowel binnen als buiten Nederland en dat wordt met een aantal gloednieuwe series gevierd. Zo kun je nu The Mandalorian, High School Musical en nog veel meer kijken op de streamingdienst.

  Disney

  Disney+ is natuurlijk de nieuwe streamingdienst van the House of Mouse en brengt een scala aan bekende en nieuwe series met zich mee. Vanaf vandaag zijn er een aantal nieuwe series te zien op de dienst die wij eerder al in een handig overzicht hebben gezet. Naast die films en series wordt ook een deel van het Fox-portfolio toegevoegd. Zo kun je vanaf vandaag ook genieten van The Simpsons en James Camerons Avatar.

  Disney+ kost maandelijks 6,99 euro of 69,99 euro per jaar. Tot en met 12 november kon je als Nederlander gratis gebruikmaken van de dienst, maar aan die tijd komt nu een einde. Wel kon je dus alvast genieten van het uitgebreide aanbod van Disney+, dat we voor jou in een compleet overzicht hebben gezet. Mocht je daaruit niet kunnen kiezen hebben we ook alvast een aantal handige lijstjes gemaakt met de beste series en films:

  Series

  Films

  Laat ons in de reacties weten wat jij als eerste gaat kijken nu de dienst officieel gelanceerd is. Is het The Mandalorian vanwege één van de vijf redenen uit ons artikel? Of zeg je de dienst op nu je ervoor moet gaan betalen? Er zijn namelijk nog een aantal dingen die de dienst kan leren van Netflix.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.