Releasedatum The Last of Us serie per ongeluk gelekt

News
dinsdag, 01 november 2022 om 16:30
the last of us hbo pedro pascal bella ramseyf1674808688
Het lijkt erop dat we weten wanneer The Last of Us serie op HBO Max van start gaat. De releasedatum is namelijk per ongeluk gelekt meerdere partijen.
De officiële releasedatum voor The Last of Us serie staat momenteel nog steeds op ‘2023’, al heeft HBO-topman eerder laten weten dat de show waarschijnlijk ‘dichter bij het begin van het jaar’ zal verschijnen.
Die uitspraak lijkt nu heel accuraat te zijn. Op de website en de app van HBO Max staat nu namelijk ineens dat The Last of Us serie zal beginnen op 15 januari. Het lijkt erop dat HBO de informatie al iets te vroeg heeft toegevoegd aan de beschrijving op de streamingdienst.
HBO is overigens niet de enige die de releasedatum heeft gelekt. Sky heeft in het Verenigd Koninkrijk namelijk via email promotiemateriaal verspreid om fans van The Last of Us te laten abonneren op Sky. Daar staat alleen ook de releasedatum op, deze keer 16 januari - het tijdsverschil betekent een andere releasedag in het VK.

Trouw aan The Last of Us game

Met de serie wil HBO het meeslepende verhaal van The Last of Us aan een nieuw publiek vertellen. De show zal dan ook veelal trouw blijven aan de originele game van Naughty Dog. Schrijver Neil Druckmann werkt bovendien mee aan de serie.
HBO heeft eind september de eerste trailer van The Last of Us gedeeld. Op de beelden is meteen goed te zien dat niet alleen het verhaal, maar ook de sfeer uit de game direct goed overkomt.

Populair Nieuws