Release The Last of Us HBO-serie is al snel

News
woensdag, 13 juli 2022 om 15:00
the last of us part 1 remakef1654797375
Wie van The Last of Us houdt heeft veel om naar uit te kijken. Over niet al te lange tijd verschijnt bijvoorbeeld een remake van de eerste game. Daarnaast is er ook steeds meer duidelijkheid over de release van de HBO-serie gebaseerd op de game.
Er zijn al lange tijd geruchten over wanneer de HBO’s The Last of Us-serie zal verschijnen. Aanvankelijk werd gedacht aan eind dit jaar, maar het is inmiddels duidelijk dat de serie pas volgend jaar zal verschijnen. Maar volgens HBO-topman Casey Bloys is de release niet al te lang na de jaarwisseling.
Bloys overziet de programmering van originele series voor zowel de tv-zender HBO als de streamingdienst HBO Max. In een interview met The Hollywood Reporter vertelt hij dat The Last of Us relatief snel uit zal komen. De serie verschijnt namelijk “dichter bij het begin van 2023”.
Helmaal nieuw is deze schatting niet. De opmerking van Bloys komt namelijk overeen met een eerdere schatting van de regisseur van de serie. Maar uit de mond van het hoofd van programmering heeft deze indicatie toch iets meer zekerheid.

Grote namen in The Last of Us

In de Last of Us-serie maken veel bekende acteurs hun opwachting. Zo kunnen we verwachten om Nick Offerman (Parks & Recreation) te zien, wordt Ellie gespeeld door Bella Ramsey (Game of Thrones) en vertolkt Pedro Pascal de rol van Joel. Pascal zien we begin 2023 overigens niet alleen in The Last of Us: ook seizoen 3 van The Mandalorian verschijnt rond die tijd.