The Last of Us makers hadden vreemd verzoek voor hoofdrolspeler

News
maandag, 17 oktober 2022 om 11:30
the last of us hbo pedro pascal bella ramseyf1674808688
The Last of Us krijgt binnenkort ook een serie, met Pedro Pascal als Joel en Bella Ramsey als Ellie. Na de eerste auditie hadden de makers alleen een vreemd verzoek voor Ramsey.
Het is geen makkelijke opgave om een populaire en geliefde game als The Last of Us te verfilmen. De game heeft namelijk een hele schare aan fans die warme herinneringen hebben aan Joel en Ellie en het meeslepende verhaal. Met name de casting is lastig om de juiste acteurs te vinden voor de karakters.
Met Pedro Pascal en Bella Ramsey lijkt HBO alleen het perfecte duo te hebben gevonden voor de serie. Na de eerste auditie kreeg Ramsey wel een apart verzoek van de makers met betrekking tot de game. Zo laat de actrice weten in gesprek met USA Today.

“Ik werd aangemoedigd om de game niet te spelen. Na de eerste auditie vroegen ze aan mij of ik de game had gespeeld en ik zei van niet. ‘Houd dat zo’, zeiden ze toen.”

Valsspelen met The Last of Us

In het interview laat Ramsey weten dat ze zich aan de afspraak heeft gehouden door The Last of Us niet te spelen, maar ze heeft wel een beetje valsgespeeld. Op YouTube heeft de actrice namelijk gameplay opgezocht, om een idee te krijgen van de game en de karakters.
De opnames van The Last of Us hebben in ieder geval veel indruk gemaakt op de jonge Ramsey. Het schieten van de serie duurde namelijk maar liefst een jaar, wat voor haar gevoel ‘een hele lange tijd is als je nog maar 19 jaar hebt geleefd’.