Dit zijn de eerste Game Pass games van november

News
dinsdag, 01 november 2022 om 16:00
xbox game passf1628271615
Er is een nieuwe maand begonnen en dus zijn er veel games waar we naar uit kunnen kijken. We hebben het dan niet alleen over nieuwe releases, maar ook over wat er naar abonnementsdiensten komt. De eerste Xbox Game Pass games voor november zijn bijvoorbeeld bekend.
In november kunnen we doorgaans verschillende gloednieuwe releases verwachten. Hoewel zelfs Phil Spencer toegeeft dat er dit jaar wat weinig grote first party Xbox-titels zijn, kan Game Pass wel wat nieuwe games brengen. Zo kun je meteen vanaf release Pentiment en Football Manager 2023 spelen.
Dat is lang niet het enige dat er naar Game Pass komt. In de komende twee weken wordt de dienst uitgebreid met maar liefst tien games. Hieronder zetten we ze voor je op een rij:
Helaas verdwijnt er ook een aantal games. De grootste titel die Game Pass verlaat is Football Manager 2022. Deze verdwijnt in als zijn vormen op het moment dat Football Manager 2023 op de dienst verschijnt.

Nog meer Game Pass games op komst in november

Mochten deze games je ding niet zijn, dan is er geen man over boord. Wie bekend is met Game Pass zal weten dat Xbox altijd in het midden van de maand met nog een golf titels komt. Maar met de bovenstaande selectie is er tot die tijd vast wel wat leuks te vinden op Game Pass.