Releasedatum laatste seizoen Better Call Saul bekendgemaakt

News
zaterdag, 12 februari 2022 om 17:00
bcs 303 ms 1028 0360 rtf1620139111
Binnenkort zal het laatste seizoen van Better Call Saul eindelijk te zien zijn. Het laatste seizoen zal in twee delen verschijnen.
Het zesde en tevens laatste seizoen van Better Call Saul heeft een releasedatum gekregen. In een tweet kondigde AMC aan dat het einde van de serie te zien zal zijn vanaf 18 april. Het nieuwe seizoen trapt af met twee back-to-back afleveringen waarin we het begin tot het einde zien van James 'Jimmy' McGill, de advocaat die we kunnen kennen als Saul Goodman.
Het laatste seizoen wordt opgedeeld in twee delen. Het eerste deel verschijnt elke week vanaf 14 april en heeft maar liefst zeven afleveringen. De laatste zes afleveringen kunnen we vanaf 11 juli verwachten.
Better Call Saul verscheen voor het eerst in 2015, na het einde van Breaking Bad. In de serie volgen we de oorsprong van Saul Goodman, gespeeld door Bob Odenkrik. De advocaat en adviseur werkte in Breaking Bad voor Walter White, tijdens het worden van een grote drugbaas. Tegen het einde van Breaking Bad moest Goodman uiteindelijk onderduiken. In Better Call Saul zijn er in het begin ook beelden te zien van Sauls leven terwijl hij een nieuw identiteit heeft en woont in Nebraska.

Productie Better Call Saul zat niet mee

De productie van het laatste seizoen heeft een aantal tegenslagen gehad. Zo had de productie last van het coronacrisis en kreeg Bob Odenkirk een hartaanval op de set. Later meldde de acteur dat het ging om een kleine hartaanval en dat hij geen operatie hoefde te ondergaan.