Zeldzame The One Ring MTG-kaart gevonden en nu al 2 miljoen euro waard

News
maandag, 03 juli 2023 om 13:00
ssqaxtgjqescouxyle9i0g 1c28ef1688375015
Na het opentrekken van vele MTG boosters is The One Ring gevonden door een speler. Een Spaanse winkel heeft direct een bod uitgebracht van 2 miljoen euro.
23 juni is de nieuwe Magic the Gathering set gelanceerd, dat een samenwerking betreft met The Lord of the Rings. De set kent dan ook vele bekende personages, objecten en locaties uit de boeken en films. Denk bijvoorbeeld aan Sauron, Frodo, Gandalf, Mount Doom en Minas Tirith.
Natuurlijk kan ook niet The One Ring ontbreken. Als speciale promotie heeft Wizards of the Coast ook een speciale versie van The One Ring in de set gestopt, die bedekt is met goud en waar maar één exemplaar van is gemaakt.
Sinds de lancering van The Lord of the Rings: Tales of Middle-Earth, zoals de set heet, is er een ware jacht ontstaan naar de speciale versie van The One Ring. De extreem zeldzame kaart zat alleen in duurdere Collector Booster en Booster Boxes werden verkocht voor bijna 500 euro, terwijl die normaal weg gaan voor ongeveer 250 euro.

Hoofdprijs voor The One Ring

Nu is de zoektocht alleen ten einde. Een speler heeft The One Ring gevonden, dat wordt bevestigd door het grading bedrijf PSA. De speler heeft direct een advocaat in handen genomen om de verkoop en biedingen te regelen. Al voordat de kaart gevonden werd was er een bod uitgebracht van 1 miljoen dollar, maar een winkel in Spanje is daar nu al ruim overheen gegaan.
Zij hebben namelijk een bod uitgebracht van maar liefst 2 miljoen euro. Dat niet alleen, de speler krijgt ook nog eens een trip naar Valencia om daar te genieten van een vakantie en een traditionele paella. Heb je nog wat spaargeld over, dan kan je ook zelf een bod uitbrengen via [email protected].