'Release The Last of Us remake is dit najaar'

News
donderdag, 19 mei 2022 om 10:30
the last of us remasteredf1625473570
Het lijkt steeds waarschijnlijker dat The Last of Us een remake krijgt. Het gerucht doet al een tijdje de ronde en wordt eigenlijk alleen maar aangewakkerd. Nu beweert insider Jeff Grubb bijvoorbeeld dat de remake al in dit najaar verschijnt.
In een recente aflevering van de Kinda Funny Gamescast liet de bekende insider Jeff Grubb weten dat hij het één en ander gehoord heeft over de release van de remake van The Last of Us. Grubb zegt dat hij “steeds hoort” dat de remake dit jaar uitkomt. Hij zou specifiek dit najaar verschijnen.
Die inschatting komt overeen met een bericht van Tom Henderson van eerder dit jaar. Henderson zei ook dat de game in de tweede helft van dit jaar uit ging komen. Dat lijkt nu het laatste kwartaal geworden te zijn.
Een remake van The Last of Us lijkt voor velen misschien onnodig, maar er zijn inmiddels wel erg veel dingen die ernaar wijzen. Er zijn als een ruim jaar geruchten, waar ook medewerkers van Naughty Dog aan bij lijken te dragen. Zekerheid is er alleen nog niet, want een aankondiging blijft uit.

Wat verwachten we van de Last of Us Remake?

Aangezien de remake van The Last of Us nog niet is onthuld hebben we ook geen beelden van de game. Toch kunnen we een inschatting maken van hoe de game eruit zal gaan zien. Volgens geruchten zal de remake namelijk gemaakt worden in engine van The Last of Us Part II, dus overeenkomsten met die game qua graphics en gameplay liggen voor de hand.