'The Last of Us remake verschijnt in 2022'

News
zaterdag, 08 januari 2022 om 12:00
the last of us remasteredf1625473570
Gamejournalist Tom Henderson laat via Twitter weten dat The Last of Us Remake die vorig jaar werd gelekt halverwege 2022 mogelijk al uit kan komen. Toch blijft het daar niet bij. Het zou slechts een deel zijn van het pakket, want ook zou een Director's Cut van The Last of Us Part 2 onderweg zijn en een multiplayer-titel rondom de Last of Us Part 2.
Het gerucht dat Sony samenwerkt met Naughty Dog om een remake van de allereerst The Last of Us game te maken doet al een tijdje zijn ronde. Vorig jaar lekte het bestaan van een mogelijke remake van het origineel uit 2013 uit, maar toen werd nog niets duidelijk rondom een mogelijke releasedatum. Daar komt dankzij de tweets van Henderson nu verandering in. Hij heeft van meerdere bronnen gehoord dat de remake in de tweede helft van 2022 mogelijk al verschijnt.
De remake zou alleen niet los uitkomen. Henderson heeft namelijk ook gehoord dat een Director's Cut van The Last of Us Part 2 onderweg is. Ook is een The Last of Us Part 2 multiplayer in de maak die mogelijk ook gelijktijdig uitkomt. Henderson speculeert zelf dat het totale pakket een goede vervanger kan zijn voor God of War Ragnarok voor het geval de Santa Monica Studio-game nog een keer uitgesteld wordt.
De timing zou perfect zijn als het aan Henderson ligt, want in 2022 moet ook een serie uitkomen gebaseerd op The Last of Us. De serie werd in 2021 volop gefilmd en is in productie bij HBO. Daar moet de serie later dit jaar in première gaan en een compleet pakket van alle games rondom The Last of Us zou een goede manier zijn om hype te creëren voor de serie.
the last of us 2 lanzamientof1614870735

Hoe goed zijn The Last of Us games?

The Last of Us part 2 scoorde overigens ontzettend goed bij ons en ontving een terechte 9.8 in onze review. Wij konden geen negatieve aspecten aan de game vinden. De game heeft een meesterlijk verhaal, fantastisch acteerwerk, ziet er ongelofelijk realistisch uit en dit gaat allemaal enorm goed samen met de puike muziek. Een remake van The Last of Us zal waarschijnlijk een makkelijke goudmijn zijn voor Sony.

Populair Nieuws