Sony-medewerker lijkt Last of Us remake te teasen

News
dinsdag, 19 april 2022 om 16:00
the last of us remasteredf1625473570
Er zijn al een tijdje geruchten dat er een remake van The Last of Us in ontwikkeling is. Nu komt er weer wat olie op het vuur. Een animator van Sony lijkt namelijk te teasen dat de game er inderdaad komt.
Robert Morrison, een animator die al geruime tijd in games werkt, heeft in de afgelopen weken de nodige tweets geplaatst waarin hij lijkt te hinten naar een nieuwe game. Hij spreekt van meerdere geweldige games die dit jaar nog verschijnen voor PlayStation. Ook spreekt hij van titels waar hij zelf aan heeft gewerkt.
Het interessante is dat Morrison op dit moment werkt bij Visual Arts. Deze studio zou op dit moment aan een PS5-remake van The Last of Us werken, samen met Naughty Dog. Het is niet zeker of dit een van de games is waar Morrison op doelt, maar hij heeft het in zijn tweets nogal vaak over The Last of Us.
the last of us tommyf1632145303

Komt The Last of Us naar PS5?

Hoewel veel gamers het onnodig vinden, lijkt het er al een tijdje op dat The Last of Us een remake krijgt op PS5. Deze remake zou gebruik maken van de engine van The Last of Us Part II. De remake zou onder andere bedoeld zijn om wat interesse op te wekken voor de HBO-serie gebaseerd op de game.
Sony heeft de remake niet aangekondigd, dus het is nog onzeker of de Last of Us remake voor PS5 er inderdaad komt. Maar het is inmiddels een vrij hardnekkig gerucht, dus er zou zomaar een kern van waarheid in kunnen zitten. Sony moet voor de rest van het jaar nog veel games en releasedata aankondigen, dus wie weet zit er een verrassing tussen.