NBA 2K23 trailer gelekt, 2K volgt met eerste beelden

News
maandag, 01 augustus 2022 om 14:30
nba 2k23 standaard editief1659099355
Nadat de trailer van NBA 2K23 eerder al gelekt was, heeft uitgever 2K het een paar uur later zelf officieel uitgebracht. De eerste beelden geven een kijk op de extreem realistische gameplay, graphics en animaties van NBA 2K23.
In de trailer zien we hoe de grootste NBA-sterren van het moment in NBA 2K23 verschillende manoeuvres uitvoeren. Zo zien we onder andere basketbalsterren LeBron James van de Los Angeles Lakers, Jason Tatum van de Boston Celtics, Giannis Antetokounmpo van de Milwaukee Bucks en Stephen Curry van de Golden State Warriors een paar punten maken. Curry doet in de trailer zelfs zijn iconische ‘night night’ pose die populair is geworden tijdens de afgelopen NBA finale. Ook zien we Ja Morant van de Memphis Grizzlies en een paar andere spelers met realistische animaties dansjes doen.
Natuurlijk wordt ook cover-atleet Devin Booker in de spotlight gezet. Booker komt met zijn iconische ‘Be Legendary’ Kobe 4 schoenen het veld op lopen en maakt vervolgens het laatste schot. Daarna volgt de quote: ‘Greatness is calling answer the call’ met daarop volgend de covers van de verschillende NBA 2K23 edities met onder andere de Michael Jordan editie.

NBA 2K23 trailer gelekt

De trailer was voor de officiele release al gelekt op Twitter door 2KIntelx. Deze 'leaker' had vorig jaar ook al details over NBA 2K22 uitgelekt die waar bleken te zijn. 2K heeft de trailer nu dus ook officieel zelf uitgebracht en heeft vervolgens in een tweet laten weten dat er komende week meer NBA 2K23 gameplay details aan zitten te komen.