Update - Release nieuwe FromSoftware game opvallend snel

News
vrijdag, 28 april 2023 om 14:00
armored core vif1674661622
Het is eigenlijk nog maar iets meer dan een jaar geleden dat Elden Ring verscheen, maar dit jaar mogen we alweer een nieuwe FromSoftware titel verwachten. Er bestond alleen enige twijfel of Armored Core 6 daadwerkelijk dit jaar zou halen. Nu wordt beweerd dat de game inderdaad dit jaar uitkomt en bovendien een stuk eerder dan verwacht.

Update - Armored Core 6 releasedatum bevestigd

Met een nieuwe trailer heeft FromSoftware goed nieuws gebracht voor Armored Core-fans. Het blijkt namelijk dat de gelekte releasedatum van Armored Core 6 helemaal klopte. Vanaf 25 augustus kun je met allerlei mechs op onderzoek uit op de planeet Rubicon 3, waar een mysterieuze en gevaarlijke substantie plotseling weer is opgedoken.
Oorspronkelijk bericht:
Tegenwoordig kennen de meeste mensen FromSoftware als de studio achter Elden Ring, Dark Souls en Bloodborne. Maar de ontwikkelaar is ook verantwoordelijk voor de mech game Armored Core. In die reeks is al een tijdje niets meer verschenen. Daar moet dit jaar verandering in komen met Armored Core 6.
Daar stond nog geen datum voor behalve dit jaar. Vaak betekent dat dat een game pas later in het jaar verschijnt, met het risico dat hij naar het volgende jaar wordt uitgesteld. Er waren al hoopvollere berichten en volgens bronnen van Insider Gaming hoeven fans zich al helemaal geen zorgen te maken.
De site schrijft dat er al een specifieke datum is voor Armored Core 6, die bovendien niet ver weg is. De game zou namelijk op 25 augustus al verschijnen. De verwachting is dat Armored Core 6 getoond wordt tijdens Summer Game Fest op 8 juni, maar mogelijk komt er voor die tijd ook al nieuwe informatie naar buiten.

Armored Core 6 nog voor Elden Ring DLC?

Als Armored Core 6 inderdaad in augustus verschijnt wordt het een druk jaar voor liefhebbers van FromSoftware. Er staat namelijk ook DLC voor Elden Ring op de planning, die mogelijk in oktober of november verschijnt. Wie van zowel Souls-like games als Armored Core warm wordt, heeft dus in de zomer en in het najaar wat te spelen.
Dit bericht is bijgewerkt op 28 april 2023.