Release Death Stranding 2 per ongeluk gelekt

News
dinsdag, 27 december 2022 om 11:30
death stranding 2f1671724618
Hideo Kojima heeft recent officieel bekendgemaakt dat Death Stranding 2 in de maak is. Mogelijk is nu ook het releasejaar per ongeluk gelekt door een werknemer.
Als er één iemand is in de game-industrie die van een mysterie houdt, dan is het wel Hideo Kojima. De ontwikkelaar komt regelmatig met vage hints op Twitter, om pas later met een duidelijkere aankondiging te komen. Vaak hebben zijn volgers het mysterie alleen al eerder opgelost.
Tot nu toe heeft Kojima nog niets losgelaten over de releaseperiode voor het recent aangekondigde Death Stranding 2, maar mogelijk is dat ook niet meer nodig. Op het ArtStation-profiel van Frank Aliberti, een visual artist bij PlayStation Studios Visual Arts, staat namelijk werk voor Death Stranding 2 vermeldt - inclusief een releasedatum in 2024.

Sterrencast voor Death Stranding 2

Het vervolg op Death Stranding werd tijdens The Game Awards 2022 aangekondigd. Net zoals het eerste deel zijn er een aantal grote namen die te zien zijn in de game. Zo keren Norman Reedus, Lea Seydoux en Troy Baker terug voor hun rollen. Daarnaast worden ook Shioli Kutsuna en Elle Fanning aan de cast toegevoegd.
Naast Death Stranding 2 werkt Kojima ook aan een andere game voor Microsoft. Voor het project is de Japanse ontwikkelaar bij meerdere uitgevers geweest, maar Microsoft was de enige die ‘het concept echt begreep’.