Hideo Kojima's Death Stranding krijgt ook een film

News
vrijdag, 16 december 2022 om 15:00
death stranding mads mikkelsenf1671184760
Death Stranding krijgt niet alleen een vervolg, het universum komt ook naar het witte doek. Er is namelijk een Death Stranding film aangekondigd, die gebaseerd is op de game van Hideo Kojima.
Het nieuws werd gemeld door Deadline. Hammerstone zal de film produceren en financieren. Dit bedrijf prodiceerde eerder de horrorfilm Barbarian en Bill & Ted Face the Music. De makers van Kojima Productions helpen mee met de productie.

Authentiek

Producent Alex Lebovici laat weten dat de film veel intiemer en meer gegrond wordt dan een normale game-verfilming. Het wordt een authentieke ‘Hideo Kojima’-productie, aldus de producent. Wie de film gaat schrijven en regisseren is nog niet bekend.
De film moet gerelateerd zijn aan de eerste game volgens Deadline, wel kunnen er nieuwe elementen en personages inzitten dat die uit de game. Onder fans wordt gespeculeerd dat het niet om een directe verfilming gaat, maar om een deels nieuw verhaal dat aan het Death Stranding universum kan worden toegevoegd. Ook hier is nog weinig over bekend.
De game gaat over Sam Bridges die het opneemt tegen een dodelijke en mysterieuze wereld waar de dood overal op de loer ligt. Overal verschijnen vreemde en dodelijke wezens en de mensheid staat op het punt van uitsterven. Sam's taak is om de toekomst van de mensheid veilig te stellen.
death stranding details wat wij denken te begrijpen van de trailers 142442f1671185227

Bekende cast

In 2019 kwam de Death Stranding game uit op de PlayStation 4 en later naar de PC en PlayStation 5. Het was de eerste game van de Metal Gear-ontwikkelaar Kojima sinds hij vertrok bij uitgever Konami. Acteurs als Normal Reedus uit The Walking Dead, Mads Mikkelsen uit Hannibal en Margeret Qualley bekend van Once Upon a Time in Hollywood hebben rollen in de game.
Wanneer de Death Stranding-film zal uitkomen is nog niet bekend.