Regé-Jean Page hint op verrassende cameo in Bridgerton seizoen 2

News
donderdag, 09 september 2021 om 15:00
bridgerton 108 unit 01959r 1f1631188304
Regé-Jean Page, die dit voorjaar het onderwerp was van veel roddels toen werd aangekondigd dat hij geen deel zou uitmaken van Bridgerton Seizoen 2, heeft mogelijk gesuggereerd op een cameo voor zijn personage Simon Basset, Duke of Hastings, in seizoen 2 van de dramaserie.
In een interview met de Britse GQ werd Page gevraagd naar een mogelijke cameo in de tweede editie van het romantische drama uit het Regency-tijdperk, en zijn antwoord was erg interessant: "Ik zou het je onmogelijk kunnen vertellen."
GQ nam contact op met Netflix om om commentaar te vragen, maar ze kregen geen antwoord van de streamingdienst.
Page lijkt alleen zijn drang om fans niet te plagen, niet te kunnen weerstaan. Nadat hij de cameo had ontkend, deed hij een dubieuze en grappige bekentenis.
Page bevestigde echter dat hij de groepschat van de cast had verlaten. Hij wilde anderen niet ongemakkelijk laten voelen met zijn aanwezigheid als hij er geen deel meer van uitmaakte.

Vertrek Regé-Jean Page geen probleem

Terwijl fans in actie kwamen over het nieuws dat Page niet fulltime terugkeert voor Bridgerton seizoen 2, verdedigde executive producer Shonda Rhimes zijn verlies als geen probleem, aangezien het eerste seizoen het liefdesverhaal van Simon en Daphne vertelt. In het volgende seizoen is het de beurt aan Anthony Bridgerton om een ​​partner te vinden, waarbij Jonathan Bailey de mannelijke hoofdrol zal krijgen.
Hoewel het nog steeds onduidelijk is of Page in seizoen 2 van Bridgerton zal verschijnen, kunnen fans die hem graag in actie willen zien, uitkijken naar Page's volgende project, The Grey Man van de Russo Brothers. Hij zal in actie strijden met Chris Evans, Chris Pine, Ryan Gosling en Michelle Rodriguez, die de hoofdrol zullen spelen. Page zal ook verschijnen in de avonturenfilm Dungeons & Dragons.