PS5-versie Assassin's Creed Valhalla nu voor monsterlijk lage prijs te scoren!

News
donderdag, 09 september 2021 om 14:30
assassins creed valhalla combat forestf1620646652
Spelers die op zoek zijn naar een mooie deal om hun collectie van PS5 games uit te breiden, kunnen nu hun slag slaan. De PS5-versie van Assassin’s Creed Valhalla is nu namelijk voor een wel heel lage prijs te koop.
De overstap naar next-gen is niet bepaald goedkoop. Eerst zal je natuurlijk al 400 of 500 euro neer moeten leggen voor een PlayStation 5 zelf - of zelfs meer als je voor de Marktplaats-route gaat - en daarnaast zijn next-gen games ook nog eens een stuk duurder. Helemaal de first party games van Sony zijn flink in prijs gestegen ten opzichte van de PlayStation 4.
Er is alleen een uitzondering als het gaat om de prijs van een next-gen game. Opvallend genoeg kan je nu namelijk Assassin’s Creed Valhalla voor de PS5 opvallend goedkoop scoren. Bij bol.com is de geprezen titel voor de laatste prijs ooit te scoren - en dat geldt alleen voor de PS5-versie!

Viking spelen in Assassin’s Creed Valhalla

In Assassin’s Creed Valhalla stappen spelers in de stevige laarzen van Eivor, een Noorse viking die besluit om zijn geluk te zoeken in Engeland, samen met zijn halfbroer Sigurd. Natuurlijk zit niet iedereen op de komst van de nieuwe ladingen vikingen te wachten, dus zal je op zoek moeten gaan naar support. Al snel zal je alleen op de aanwezigheid van een dubieuze en mysterieuze organisatie stuiten.
Naast het avontuur in Engeland kan je met Eivor ook in andere landen aan de slag. Na release zijn er namelijk ook twee uitbreidingen uitkomen, te weten Wrath of the Druids en The Siege of Paris. In tegenstelling tot eerdere titels zal Ubisoft spelers ook nog verrassen met een derde DLC!

Populair Nieuws