‘Red Dead Redemption remaster onthulling sneller dan verwacht’

News
dinsdag, 04 juli 2023 om 12:30
red dead redemption 1f1652950472
Sinds kort gaan er weer geruchten dat Red Dead Redemption een remaster krijgt. Details daarover zijn nog schaars, maar het lijkt mogelijk dat fans niet lang hoeven te wachten op meer informatie. Een insider beweert dat de game al snel wordt onthuld.
Er was vorig jaar veel teleurstellend nieuws voor fans van Red Dead Redemption. Red Dead Online kreeg geen grote updates meer en remasters van de games waren volgens geruchten van de baan. Plannen zouden op de plank zijn gelegd zodat Rockstar zich volledig op GTA 6 kon richten.
Maar onlangs heeft Red Dead Redemption een nieuwe leeftijdsclassificatie gekregen in Zuid-Korea. Dat betekent meestal dat een game bestaat en grotendeels af is. Volgens Colin Moriarty van de Sacred Symbols podcast duurt het dan ook niet lang meer voordat een remaster van Red Dead Redemption wordt onthuld.

Wanneer onthult Rockstar de Red Dead Redemption remaster?

Moriarty laat weten dat de remaster inderdaad bestaat: hij zegt de game met eigen ogen te hebben gezien. Wat betreft een officiële onthulling is niet al te veel geduld meer nodig. Moriarty geeft aan dat Red Dead Redemption mogelijk al in augustus wordt onthuld.
Red Dead Redemption verscheen in 2010 voor de PlayStation 3 en Xbox 360. In de tussentijd zijn consoles grafisch ver gekomen, dus een likje verf zou niet misstaan. Er is in het verleden ook beweerd dat een current-gen upgrade van Red Dead Redemption 2 ook is overwogen en op de plank is gelegd.