GTA 6 fans denken weer dat Rockstar de game teaset

News
donderdag, 15 juni 2023 om 11:00
gta 6f1626425209
Het wachten op GTA 6 duurt nu al een aardig tijdje. Het goede nieuws is dat de game nu toch echt dichtbij lijkt te komen. Sommige fans denken zelfs dat Rockstar de game al aan het teasen is.
GTA Online heeft onlangs een grote update gekregen, waarmee ook de nodige nieuwe kleding aan de game is toegevoegd. Dat is natuurlijk niet zo gek, maar die kleding heeft wat opvallende eigenschappen. Fans denken daardoor dat Rockstar GTA 6 aan het teasen is.
Eén van de t-shirts die is toegevoegd voor het tienjarig jubileum van GTA 5 is namelijk bedrukt met allerlei cijfers. Als je die decodeerd staat er “One day will reveal all”, wat opgevat kan worden als een hint dat er snel een GTA 6 onthulling komt. Anderzijds staat er een alien afgebeeld op het shirt, dus het kan ook gewoon een kreet zijn die goed past bij het feit dat er aliens in de game zitten.
Een gebruiker heeft ook een shirt ontdekt waar de tekst “Rockstar says relax” op staat. Ook dat wordt door sommige fans opgevat als een verwijzing naar GTA 6. Het is moeilijk om het als een tease te zien, maar het lijkt niet onwaarschijnlijk dat Rockstar een beetje de draak steekt met alle speculatie over de nieuwe game.

Wanneer is de release van GTA 6?

Op zich is het niet ondenkbaar dat Rockstar GTA 6 begint te teasen. Momenteel is de verwachting namelijk dat de game volgend jaar verschijnt. In dat geval zou een onthulling dit jaar niet gek zijn.