Suicide Squad anime serie onthuld met opvallende setting

News
dinsdag, 04 juli 2023 om 12:00
suicide squad isekaif1688460388
De wereld van DC Comics wordt nog een stukje verder uitgebreid. Het bedrijf heeft namelijk een anime serie van Suicide Squad aangekondigd, inclusief een trailer.
De bekendste verfilmingen van superhero comics zijn natuurlijk de grote live-action blockbusters van Marvel en DC. Maar er wordt ook op andere manieren omgegaan met de verhalen. Zo zien we bijvoorbeeld steeds vaker geanimeerde producties verschijnen. Denk bijvoorbeeld aan Spider-Man: Across the Spider-Verse, maar ook verhalen van Batman die in allerlei art-styles tot leven zijn gebracht.
DC Comics komt binnenkort met nog een geanimeerde verfilming. Tijdens Anime Expo 2023 is namelijk Suicide Squad Isekai uit de doeken gedaan, een anime serie met de Suicide Squad in de hoofdrol. Dat meldt IGN.
Suicide Squad Isekai wordt gemaakt in samenwerking met Warner Bros. Japan en WIT Studio en is dan ook een echte anime serie. DC heeft ook een teaser trailer van de nieuwe serie getoond, waarin we onder andere de anime-versie van Harley Quinn en The Joker zien.

Vreemde wereld voor de Suicide Squad

In de trailer zien we de bekende antihelden het opnemen tegen varkensachtige wezens en dragen, in een opvallende fantasiewereld. De subtitel ‘Isekai’ komt namelijk niet zomaar ergens vandaan. Het is een genre in Japan, waarin de protagonist getransporteerd wordt naar een vreemde wereld.
Het genre heeft ook een aantal klassiekers afgeleverd in het Westen, maar staat daar niet onder een bepaalde term bekend. Denk bijvoorbeeld aan Alice in Wonderland, The Wizard of Oz en The Chronicles of Narnia.