Cyberpunk 2077 preload van meer dan 100GB is nu beschikbaar

  Na veel vertragingen zal morgen eindelijk Cyberpunk 2077 lanceren. Als je meteen op de eerste dag met de game aan de slag wil, dan is het verstandig om de preload nu alvast te downloaden. Die is nu namelijk al beschikbaar en is meer dan 100GB groot.

  Games worden vandaag steeds groter. Heel verrassend is dat niet, want textures moeten steeds gedetailleerder worden met hogere resoluties en audio-bestanden krijgen ook steeds een hogere kwaliteit. Als de game vervolgens beschikbaar is in meerdere talen, dan loopt de grootte al snel op. Dat betekent alleen wel dat je lang moet wachten totdat de game klaar is met downloaden.

  Gelukkig is de preload van Cyberpunk 2077 nu al beschikbaar en daaruit blijkt dat je flink wat ruimte op je harde schijf of SSD nodig hebt. Op de Xbox One en Xbox Series X is de preload namelijk 60GB groot, terwijl je op de PS4 en PS5 maar liefst 102GB aan ruimte nodig hebt. Dat blijkt uit een Reddit post.

  Waarom is het verschil zo groot?

  Naar verluidt is de versie op de PlayStation een stuk groter, omdat daar al de Day Zero patch zit bij ingebakken. Dat kan kloppen, want volgens reviewers zou die patch namelijk een whopping 43GB groot zijn. En met 102GB aan vrije ruimte op je console ben je er overigens nog niet!

  Cyberpunk 2077 krijgt namelijk ook een Day One patch. Die laatste lijkt nog eens 25GB aan het pakket toe te voegen, want bij sommige gebruikers is na de preload meteen een update gestart. Wil je de game dus meteen morgen gaan spelen, dan raden we aan om zo snel mogelijk Cyberpunk 2077 alvast te downloaden.

  Cyberpunk 2077

  Verkijgbaar vanaf 10 december 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.