Red Dead Online trapt het jaar af met veel nieuwjaarsbonussen

News
vrijdag, 07 januari 2022 om 14:00
image002 5f1626263233
Om het nieuwe jaar goed te beginnen krijgen spelers van Red Dead Online een maand lang wekelijkse beloningen. Zo kunnen spelers elke week profiteren van een aantal nieuwe rewards.
Rockstar heeft bekendgemaakt dat het jaar in Red Dead Online begint met een speciale nieuwjaarsactie. Zo krijgen spelers een extra groot aantal goodies en kortingen de komende weken. Deze week staat de Hardcore versie van Team Shootout in de spotlight en elke dinsdag zal de focus verschuiven naar een andere modus. De hele maand kan je profiteren van drie keer zoveel XP voor je Ability Cards in de Call to Arms modus.
Wanneer spelers de weduwe Jessica LeClerk helpen met het wreken van haar overleden man in A Land of Opportunities, ontvang je twee keer zoveel dollars, XP en goudstaven als normaal. Tegelijkertijd kunnen spelers bij het voltooien van de Destroyed By Grief finale profiteren van vijf extra Gold Bars en korting op verschillende Role-items waaronder de Butcher Table, Collector’s Bag, Moonshine Shack, Sample Kit of een van de Bounty Hunter Licenses.

Terugkeer van exclusieve kleding in Red Dead Online

Verder is er ook een reeks aan tijdelijke kleding teruggekeerd in de game. Als je bladert door de catalogus van Wheeler, Rawson & Co. kan je hier de Irwin Coat, Cossack Hat, Salter Shoes, Darned Stockings, Furred Gloved, Tied Pants en een Fanned Stovepipe hat halen. Dit kan tot 1 februari.
Daarnaast kan je ook je wapens verbeteren door gebruik te maken van de vrijgestelde rank requirements voor de Lancaster Repeater, Semi Auto Shotgun en Double Action Revolver bij de lokale gunsmiths en in de catalogus.

Populair Nieuws