Nieuwe Pokémon Legends: Arceus trailer uitgekomen

News
vrijdag, 07 januari 2022 om 13:30
pokemon legends arceusf1641979932
Een nieuwe zes-minuten lange trailer is uitgekomen voor de nieuwe Switch game Pokémon Legends: Arceus. De trailer laat allerlei details over het verloop van de game zien. Let wel op, er wordt slechts één woordje Engels gesproken in de trailer. Deze is verder namelijk volledig in het Japans, hoogstwaarschijnlijk komt binnenkort een Engelse versie uit.
De langverwachte Pokémon Legends: Arceus game komt op 28 januari 2022 naar de Nintendo Switch. In de trailer kunnen we zien hoe het landschap eruit zal zien, met wat voor HUD we te maken krijgen, hoe je de Pokémon vangt, hoe de gevechten verlopen en zelfs welke twee karakters in de hoofdrol staan. Ook krijgen we nu het “basiskamp” te zien, het enige woord in de trailer wat op zijn Engels wordt uitgesproken.
Zoals eerder vermeld is de game voor de Switch, en verwacht daarom geen landschappen als dat van bijvoorbeeld Horizon Zero Dawn. In de trailer wordt uitgelegd waar alle informatie rondom je Pokémon te vinden is, en zien we een HUD die helemaal in het Pokémon thema is gemaakt. De HUD oogt clean, en het is zelfs in het Japans vrij duidelijk waar alles te vinden is. Het vangen van een Pokémon ziet er verder redelijk simpel uit. Je karakter gooit een Pokéball op de Pokémon naar keuze, en wanneer deze Pokémon het toelaat wordt hij gevangen.

Als wie kan je spelen in Arceus?

Tot slot laat de trailer zien dat er allerlei skins beschikbaar zijn voor jouw trainer, en ook dat deze karakters tot op zekere hoogte aan te passen zijn. Er worden ook een paar karakters aangekondigd die iets te maken zullen hebben met de verhaallijn, maar tot dusver zijn alleen de Japanse namen van deze karakters bekend. Tot slot is het wel leuk om te melden dat jouw karakter ook de mogelijkheid krijgt om enkele Pokémon te bereiden, om zo sneller bepaalde stukken af te leggen.
Al met al toont de trailer een prima inzicht over wat we van de game kunnen verwachten. Mochten we Japanse fans hebben bij XGN, voel je vrij om in de comments te laten weten wat er nou in de trailer vermeld wordt.