Gratis PS Plus games voor mei 2022 bekendgemaakt

News
woensdag, 27 april 2022 om 17:30
ps plus ps5f1631005854
Sony heeft de gratis PS Plus games voor mei 2022 bekendgemaakt. Zit er iets voor jou bij?
Het is weer het einde van de maand en dus kijken PS Plus abonnees alweer reikhalzend uit naar de bekendmaking van de gratis games voor PS Plus voor de nieuwe maand. Ook deze maand kunnen PS Plus abonnees weer drie games gratis claimen voor PS4 en PS5.

Sony maakt de line-up voor de nieuwe maand van PS Plus altijd bekend op de woensdag vóór de eerste dinsdag van de maand en deze maand valt dat dus precies op een mooie dag: Koningsdag! Ook deze maand lekte de de mogelijke line-up alweer uit, maar het is altijd weer spannend of dat lek dan ook klopt.
Ook deze maand lijkt de line-up weer uitgelekt te zijn via Dealabs. Nog geen 24 uur geleden maakte de inmiddels beruchte poster billbil kun in een post bekend wat volgens hem de nieuwe gratis PS Plus games worden. Sony heeft nu een einde gemaakt aan de spanning en de officiële line-up bekendgemaakt.

Gratis PS Plus games mei 2022

Net als vorige maand komen de nieuwe gratis games beschikbaar op de eerste dinsdag van de maand. Dat betekent dat we vanaf 3 mei de volgende games kunnen downloaden:
Tot 3 mei kunnen de gratis games voor april 2022 nog gescoord worden:
Vergeet deze niet te claimen, ook als je nog geen PS5 hebt weten te bemachtigen!
Iedere maand worden er nieuwe games toegevoegd die gratis te downloaden zijn voor PS Plus abonnees. De games worden niet van de gebruiker zelf, maar blijven wel speelbaar zolang je het PS Plus abonnement hebt.
Om ze ook na mei te kunnen spelen hoef je de games niet te downloaden voor eind april claimen is voldoende. Vanaf dat moment staan ze in je PS Plus library zolang je PS Plus abonnement loopt en kan je ze altijd downloaden en spelen.

PS Plus gaat op de schop

Sony heeft bekendgemaakt dat PlayStation Plus flink op de schop gaat. De geruchten dat PlayStation PS Plus en PS Now namelijk gaat omgooien zijn werkelijkheid gebleken. Gelukkig hebben we alle details alvast voor je op een rijtje gezet.
Sony stuurt inmiddels ook al e-mails naar alle bestaande PS Plus en PS Now gebruikers met de details voor hun situatie. Ook heeft Sony al bekendgemaakt dat PS Plus abonnees zullen kunnen upgraden naar PS Plus Extra of PS Plus Premium, als ze dat willen.