Heeft Marvel de releasedatum van Blade per ongeluk onthuld?

News
woensdag, 06 oktober 2021 om 10:30
marvelf1667037119
Het lijkt erop dat Marvel de releasedatum van Blade per ongeluk heeft onthuld, voordat het officieel is aangekondigd.
Disney India heeft dinsdag haar aankomende titels aangekondigd, waaronder de Marvel-films. Op Twitter deelde het officiële account van Marvel India dat we Blade kunnen verwachten op 7 oktober 2022. Deze informatie was eerder nog niet bekendgemaakt. De tweet is inmiddels verwijderd. Het lijkt er dus op dat Marvel per ongeluk de releasedatum van Blade heeft onthuld.
Er werd gedacht dat Blade onderdeel zal uitmaken van Phase 5 van de MCU, met Mahershala Ali in de hoofdrol. Eerder werd het filmen van het project al uitgesteld tot juli 2022, zodat er verder aan het script gewerkt kon worden. Veel fans verwachtten daarom dat de film in 2023 zal uitkomen. Ook omdat er nog een paar onaangekondigde films moeten uitkomen, zoals Ant-Man and the Wasp: Quantumania en Guardians of the Galaxy Vol. 3. Hoewel de film vervroegd is lijkt het volgens Kevin Feige, de grote baas van het MCU, vrij onwaarschijnlijk dat Blade nog onderdeel uitmaakt van Phase 4.

Opkomende Marvel films

Marvel India heeft naast Twitter ook nog gedeeld wanneer de andere Marvel-films uitkomen. De Eternals komt 5 november 2021 uit, Doctor Strange in the Multiverse of Madness op 25 maart 2022, Thor Love and Thunder op 6 mei en Black Panter Wakanda Forever komt 8 juli uit.

Populair Nieuws