Puss in Boots vervolg komt uit in 2022

News
maandag, 22 maart 2021 om 11:45
puss in boots 2f1647425955
De iconische gelaarsde kat, oftewel Puss in Boots, krijgt in 2022 eindelijk het langverwachte vervolg van de eerste film die in 2011 uitkwam. De gelaarsde kat komt van de originele Shrek films, waar hij zijn eerste opwachting maakt in Shrek 2. Wat kunnen we nu verwachten van het Puss in Boots vervolg?
Het Puss in Boots vervolg wordt geregisseerd door Joel Crawford, die ook The Croods: A New Age heeft geregisseerd. Mark Swift produceert de film, samen met Damon Ross en Rebecca Huntley. De uitvoerende producenten zijn Blabey, Etan Cohen en Patrick Hughes. Antonio Banderas gaat de stem weer inspreken van Puss. Dit heeft hij ook gedaan in het eerste deel.

Het Puss in Boots vervolg

Het vervolg heet ook wel Puss in Boots: The Last Wish. In de nieuwe film zien we Puss, die acht van zijn negen kattenlevens heeft opgemaakt. Omdat hij al zijn negen levens terug wil krijgen, gaat hij op een epische missie om de mythische Last Wish te bemachtigen. Deze kan zijn negen levens herstellen.
Het vervolg speelt zich af in de wereld van de Shrek films. De kat kwam voor het eerst voor in Shrek 2, die in 2004 uitkwam. Daarnaast kwam Puss voor in twee andere Shrek films totdat hij zijn eigen film kreeg in 2011. Shrek was een wereldwijd fenomeen, die meer dan 3,5 miljard dollar wereldwijd had opgehaald. Het eerste deel van Puss in Boots heeft 550 miljoen dollar opgehaald wereldwijd in de Box Office.

Releasedatum van het vervolg

DreamWorks en Universal hebben een releasedatum gezet voor Puss in Boots: The Last Wish. Zo komt het vervolg 23 september 2022 wereldwijd uit. We moeten dus nog even geduld hebben voordat we het vervolg kunnen zien na jaren wachten.
Ben jij enthousiast voor het langverwachte vervolg? Laat het weten in de reacties!