Final Fantasy 7 Remake Intergrade trailer toont PS5-upgrades

News
maandag, 22 maart 2021 om 11:15
final fantasy 7 remake intergrade 1440x810f1614677074
Sony heeft een nieuwe Final Fantasy 7 Remake Intergrade trailer uit de doeken gedaan. De beelden geven een blik op de PS5-upgrades die spelers kunnen verwachten wanneer de uitbreiding op 10 juni dit jaar uitkomt.
Met een trailer van bijna zes minuten toont Sony de verschillen tussen de PlayStation 4- en PlayStation 5-versie van Final Fantasy VII Remake. Duidelijk wordt dat de game een stukje realistischer oogt. Vooral in lichteffecten oogt de game beter, terwijl schaduwen en mist ook beduidend beter oogt. Verdere aanpassingen zijn te vinden in de textures die in de game gebruikt worden.
Naast de betere beelden wordt ook aandacht gevestigd op de nieuwe features van de PlayStation 5-versie. Zo krijgt de game dit keer wel een fotomodus. Daarnaast worden ook de betere laadtijden onder de loep genomen. Check de beelden hieronder snel.

Final Fantasy 7 Remake Intergrade trailer is een voorproefje

De nieuwe Final Fantasy 7 Remake Intergrade trailer is slechts een voorproefje voor de daadwerkelijke uitbreiding. Die verschijnt namelijk pas op 10 juni. Naast verbeterde systemen brengt Final Fantasy 7 Remake Intergrade nog een andere, grote feature mee. Er komt namelijk een nieuw verhaal dat voortborduurt op het origineel. Deze zet Yuffie centraal, maar veel details zijn daarover nog niet bekend.
Tevens krijgt Final Fantasy 7 Remake Intergrade een speciale Graphics Optimization Mode die 4K prioriteit geeft. Een Performance Optimization Mode doet precies het tegenovergestelde. Die zet 60 fps op de eerste plek.