Eerste Dune trailer toont episch sci-fi spektakel

News
donderdag, 10 september 2020 om 10:30
dunef1621931158
Het boek Dune, een science fiction roman van Frank Herbert, wordt verfilmd! Eind 2020 zal de film uitkomen in de bioscoop. De cast van de film toont een heleboel grote namen en nu is ook de eerste trailer uitgebracht.
De film zal ongeveer de eerste helft van het boek laten zien. Dune begint met een man genaamd Leto Atreides. Hij reist naar een planeet bekend als Dune. Dune is de enige plek in het universum waar “the spice” is. “The spice” is het kruid waar alles om draait in dit universum. Het is een soort drug die het leven van een mens verlengt.
Ook ga je van het kruid op een bizar niveau denken en kan je sneller dan het licht reizen. Hierom is het kruid natuurlijk behoorlijk gewild. “Duke” Leto Atreides weet dat de mogelijkheid om aan “the spice” te komen niet uit de lucht komt vallen. Het is namelijk een valsstrik van zijn vijanden. Alsnog durft hij het risico te nemen. Hij stelt een groep bij elkaar waarmee hij naar Dune vertrekt. In deze groep zit ook zijn zoon, Paul Atreides.

Cast van Dune kent grote namen

In de cast van Dune zijn bijna alleen maar grote namen te vinden. Hoofdpersoon Paul Atreides zal worden gespeeld door Timothée Chalamet, de pas 24-jarige acteur speelde al rollen in onder andere Call Me by Your Name en Interstellar. Ook Zendaya zal als “Chani” een grote rol spelen in de film. Oscar Isaac, ook bekend als Po uit Star Wars en Annihilation, zal de rol van Leto Atreides op zich nemenVerder spelen ook Josh Brolin, Jason Momoa, Dave Bautista en Rebecca Ferguson een rol in de film.
Dune staat gepland voor in december 2020. De film draagt nu al erg veel hype met zich mee. Na het zien van de trailer is dat ook zeker gek!

Populair Nieuws