Officieel: Nieuwe PS5 showcase komt op 16 september

News
zaterdag, 12 september 2020 om 15:41
ps5 showcase 16 septemberf1599917296
Sony heeft een showcase aangekondigd rond de PlayStation 5. Hoewel bij de aankondiging met geen woord gesproken wordt over het onthullen van de prijs of releasedatum van de console, is de verwachting dat deze onderdeel van de showcase zullen zijn.

Update - Releasedatum en prijs onthuld

Tijdens een tweede PS5 evenement in september heeft Sony officieel de releasedatum van de PlayStation 5 onthuld. De console verschijnt in een select aantal landen al op 12 november, waarna de rest van de wereld op 19 november toegang krijgt tot de console. Ook de prijs is onthuld. De normale variant kost 499,99 euro, terwijl de All Digital-versie 399,99 euro gaat kosten.
Oorspronkelijk bericht volgt hieronder:
Het is eindelijk zover, na lang dralen heeft Sony de eerstvolgende Playstation showcase aangekondigd. We kunnen ons opmaken voor een stream van zo'n 40 minuten, startend om 22:00 uur 's avonds op woensdag 16 september.
De uitnodiging is kort en spreekt alleen over het tonen van games die naar PS5 komen tijdens de lancering en daarna. Alleen twijfelt niemand eraan dat deze stream ook het antwoord zal geven op de belangrijkste vraag waar iedereen op wacht: wat gaat de PlayStation 5 kosten en wanneer gaat hij te pre-orderen zijn?
De aankondiging van de showcase komt niet onverwacht. Vorige week lekte vrijwel alles van de Xbox Series S en Series X uit, waarbij bleek dat deze vanaf 22 september te pre-orderen zullen zijn. De verwachting was dat Sony zou reageren en voor die datum hun tegenbod bekend zouden maken.

De kans is levensgroot dat we vanaf woensdag weten wanneer de PlayStation 5 in de verkoop gaat, wanneer hij daadwerkelijk beschikbaar gaat komen en wat de prijs van de console zal zijn.
Dit artikel is op 16 oktober 2020 bijgewerkt.

Populair Nieuws

Laatste Reacties