5 beste Marvel’s Avengers locaties die we als DLC willen!

  Nu Marvel’s Avengers officieel uit is en het verhaal door sommigen al helemaal is uitgespeeld, kijkt men naar de toekomst. Velen zijn benieuwd welke locaties nog meer aangedaan zullen worden en hopen dat deze samen met de DLC-personages worden uitgebracht. De vijf locaties die Marvel’s Avengers zeker nog aan moet doen via DLC zetten we op een rij!

  Attilan

  Gezien het verhaal van Marvel’s Avengers grotendeels draait om de Inhumans is het meer dan logisch dat we de hoofdstad van de Inhumans willen zien. De geheime stad wordt onder andere bewoond door de koninklijke familie van de Inhumans. De stad willen we dan ook als DLC zien in combinatie met personages als Black Bolt, Medusa en Lockjaw.

  De stad is onlosmakelijk verbonden met de Inhumans en dus moet deze wel geïntroduceerd worden op een later moment. De vraag is alleen wel hoe dit gaat gebeuren, want ineens vertellen dat de stad er al was in de vijf jaar dat de Inhumans gevangen genomen werden is wat moeilijk te verklaren. Wij zouden zelf wel oor hebben naar Kamala die benaderd wordt door Black Bolt om op zoek te gaan naar de mythische stad om deze weer op te bouwen.

  Latveria

  Je kunt geen grote Marvel-game uitbrengen zonder het over Doctor Doom te hebben. De iconische schurk van de Fantastic Four is onlosmakelijk verbonden met Marvel’s eerste familie, maar ook met de Avengers. De legendarische schurk is simpelweg één van de beste slechteriken die Marvel heeft en een groot onderdeel daarvan is zijn persoonlijke land: Latveria.

  Doctor Doom is zo slim dat hij zijn eigen land heeft opgericht en regeert, terwijl hij van politieke kant zichzelf beschermt tegen arrestatie. Infiltratie van de thuisbasis lijkt ons dan ook een ideaal missiepakket om het tegen de schurk op te nemen en dan nog het liefst met de Fantastic Four-leden als nieuwe speelbare personages. Dat zou het sprookje compleet maken.

  Disney/Marvel Studios

  Wakanda

  Lang leve de Koning! Na de tragische en onverwachte dood van Chadwick Boseman is er geen betere manier om hem te eren dan het toevoegen van Wakanda aan Marvel’s Avengers. De acteur wist door zijn vertolking van Black Panther een nieuw icoon te worden voor verschillende generaties.

  Door Black Panther toe te voegen en met hem in Wakanda te spelen, zou voor een groot aantal fans heel veel betekenen. Een eerbetoon in de game richting de Koning mag dan ook niet ontbreken natuurlijk. Dat Wakanda tevens een hele diverse locatie vol prachtige vista's is, zien we dan eigenlijk ook alleen maar als kers op de taart.

  Atlantis

  Hoewel waterlevels in games nooit hoge ogen gooien, hebben we er vertrouwen in dat Atlantis een goede toevoeging kan zijn voor Marvel’s Avengers. De rotsachtige gebieden die aangedaan worden in de singleplayer hebben we na een aantal keren spelen wel gezien. Tijd voor wat diversiteit en hoe kun je dat beter doen dan door naar de bodem van de oceaan te gaan?

  Het rijk van Namor is de perfecte keuze als besloten wordt om de Sub-Marinier toe te voegen aan de game. Zijn interessante achtergrond zou hem zelfs een antiheld kunnen maken waarmee je het als het ware tegen de Avengers opneemt. De prins van Atlantis heeft altijd problemen met de mensen die boven water leven en heeft zelfs als eens oorlog gevoerd met Wakanda (Namor liet de stad overstromen). We verwachten dan ook niet dat dit een makkelijke DLC is om te maken, maar eerder een grote uitbreiding die een scala aan nieuwe missies en events toe kan voegen.

  The Negative Zone

  Als laatste is er ook nog The Negative Zone, een andere locatie die voor Fantastic Four-fans bekend is. Dit is namelijk een andere dimensie die in het Marvel-universum wordt gebruikt als gevangenis voor superschurken. Na de introductie bij de Fantastic Four werd The Negative Zone al snel een terugkerende locatie voor ook de Avengers.

  Doordat het hier om een andere dimensie gaat, is het alleen onwijs makkelijk voor ontwikkelaar Crystal Dynamics om een eigen twist aan de locatie te geven. In plaats van gevangenis kan het bijvoorbeeld een schuilplaats zijn van een grote, nieuwe schurk die sporadisch nieuwe events de wereld in slingert.

  Deze Avengers locaties willen we als DLC!

  Dat Marvel’s Avengers nog wat te wensen overlaat als het op locaties aankomt, is geen geheim. We hopen alleen dat de game zich hier overheen kan zetten door nieuwe, toffe locaties te brengen. Laat ons weten welke locaties jij graag nog wilt zien!

  Marvel's Avengers

  Verkijgbaar vanaf 4 september 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.