Haal essentiële PS5 en PS4 games met dikke korting!

News
vrijdag, 17 maart 2023 om 11:30
playstation 5 thumbf1624433855
De lente begint bijna en met de geur van bloemetjes en het geluid van vogeltjes komen ook de kortingen binnen op de wind. De Steam Spring Sale is bijvoorbeeld begonnen, maar ook console-gamers kunnen van deals profiteren. In de PlayStation Store is er bijvoorbeeld korting op essentiële games.
Wie een PS4 of PS5 in huis heeft moet misschien de console even opstarten en de PlayStation Store openen. Er zijn namelijk allerlei mooie deals. PlayStation zelf spreekt van Essentiële keuzes en dat is niet onterecht.

Dikke deals in PlayStation Store

Deze deals in de PlayStation store kunnen overigens flink schelen in de portemonnee. Het gaat niet om kortingen van een paar euro, maar tot wel 75 procent. We hebben alvast wat mooie titels op een rijtje gezet!
Het zijn zeker niet de minste game die je met korting kun scoren. Bovendien zijn het er ook veel meer dan hierboven benoemd zijn. Voor nog meer mooie deals kun je zelf even rondsnuffelen in de PlayStation Store.
Overigens is de PlayStation Store niet de enige plek waar je kunt besparen. Er zijn bijvoorbeeld ook allerlei deals bij MediaMarkt, waar overigens ook de PS5 op voorraad is. Ook bij bol.com kun je console nu scoren.

Populair Nieuws