De Steam Spring Sale is van start gegaan!

News
donderdag, 16 maart 2023 om 18:00
steam spring salef1678984159
Houd je portemonnee maar bij de hand, het is tijd voor één van de grootste Steam Sales van het jaar: de Steam Spring Sale. Op de website van Steam zijn weer allerlei gruwelijke aanbiedingen te vinden die je niet wil missen!
Het voorjaar staat voor de deur en dus is het tijd voor de grote voorjaarsopruiming. Dat heeft Valve ook gedacht en dus is het hoog tijd voor één van de mooiste acties van het jaar! Tijdens de Steam Spring Sale gaan er weer enorm veel games flink in de uitverkoop. Ook dit keer zijn er veel populaire games flink in de aanbieding. Kena Bridge of Spirits, Dying Light 2 Stay Human, Hell Let Loose, Warhammer 40,000 Inquisitor - Martyr en No Man's Sky zijn zo maar enkele van de populaire games die nu voor een schijntje in de Steam Store te scoren zijn!

Flinke korting in Steam Spring Sale!

We zetten alvast een aantal van de deals op een rijtje:
Daar blijft het natuurlijk niet bij, er zijn duizenden games in de aanbieding tijdens de Steam Spring Sale. Schuif dus je stoel in de comfort-stand en browse door alle aanbiedingen in de Steam Store! Dit is hét moment om je voordeel te doen, het is nu namelijk allemaal lekker goedkoop en de sale duurt maar tot 23 maart.
Update: Nog meer goede deals: