Call of Duty Modern Warfare 2 nu gratis te spelen!

News
vrijdag, 17 maart 2023 om 11:00
call of duty modern warfare 2 2022f1660316926
Call of Duty Modern Warfare 2 is intussen al best een tijdje uit, maar wie zich nog altijd niet heeft laten overtuigen kan de game binnenkort uitproberen. Om het nieuwe Season 2 Reloaded te vieren kun je een paar dagen lang gratis met de game aan de slag.
Voor een gloednieuwe game moet je vaak aardig wat neertellen. Helemaal bij een jaarlijkse franchise als Call of Duty kun je je dan afvragen of het echt nodig is om elk deel vanaf dag één in huis te hebben. Mocht je nog altijd twijfelaar zijn, dan komt Activision nu met een actie om je eventueel over de streep te trekken.
De komende dagen kun je namelijk gratis aan de slag met de multiplayer van Call of Duty Modern Warfare 2. Je kunt natuurlijk altijd gratis aan de slag met Warzone 2.0, maar dat is toch een andere ervaring. Vanaf donderdag 16 maart om 19.00 uur kun je zonder te betalen in Modern Warfare 2 duiken.
De proefperiode eindigt vier dagen later, op 20 maart, tevens om 19.00 uur. In die vier dagen kun je spelen op zes Core Maps, waaronder een gloednieuwe genaamd Himmelmatt Expo. Ook de Battle Map Santa Seña en de Special Ops Raid Episode 01 op Atomgrad zijn gratis te spelen.

Ook Call of Duty concurrent gratis

Opvallend detail is dat de gratis proef van Call of Duty precies begint wanneer een gratis Battlefield 2042 proef eindigt. De concurrerende shooter is nog tot morgenavond gratis via Steam. Die game is ook met een flinke korting te scoren, mocht je daar na de proef oren naar hebben.